Ny Chelsea-smell

Aston Villa fortsetter å imponere – tok bortepoeng mot Chelsea.

POENGTAP: Frank Lampard fortviler etter poengtap på hjemmebane. Foto: NTB
POENGTAP: Frank Lampard fortviler etter poengtap på hjemmebane. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Chelsea - Aston Villa 1-1

Aston Villa ser ut som et nytt lag i årets Premier League-sesong. Mandagens 1-1-resultat borte mot Chelsea løftet Dean Smiths mannskap til 5.-plass i ligaen.

Chelsea klarte ikke å slå tilbake etter forrige rundes 1-3-tap for Arsenal. Et formsterkt Aston Villa tettet godt igjen bakover og ga ikke Frank Lampards storsigneringer mye rom å boltre seg i.

Likevel var det Chelsea som startet best. Ben Chilwell sendte ballen hardt inn til Olivier Giroud like etter halvtimen spilt, som på sterkt vis headet hjemmelaget i føringen.

Tidlig i 2. omgang fant Matty Cash formsterke Anwar El Ghazi på bakre stolpe. 25-åringen plasserte ballen lekkert mellom beina på Chelseas sisteskanse Edouard Mendy.

Aston Villa var før mandagens kamp det eneste laget i ligaen som ikke hadde sluppet inn mål i løpet av det siste kvarteret, og igjen holdt Dean Smiths mannskap buret stengt i sluttminuttene.

Dermed ligger Aston Villa på 5.-plass i Premier League, foran Chelsea på målforskjell. Dean Smiths og co har to hengekamper og kan med seier der rykke enda lenger opp på tabellen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer