Ny Columbus-seier

Espen Knutsen sto over sin tredje kamp på rad da Blue Jackets vant lett over Rangers i natt.

LOS ANGELES (Dagbladet.no): Shampos lyske- og magestrekk er i ferd med å leges, og det er muligheter for at han spiller mot Colorado på(tirsdag.

- Vi håper å ha Espen tilbake i neste uke, sier Columbus-trener Dave King til Fox Sports.

Men Columbus er i kjempeform uten Shampo om dagen. På torsdag vant blåjakkene 5-2 over St. Louis. Og i natt ble det 6-3 mot stjernelaget Rangers. For sjøl om newyorkerne har Eric Lindros, Pavel Bure og Mark Messier i stallen, spiller de svak ishockey denne høsten.

God start

Trener King fortsatte å sjonglere på rekkene mens Shampo er skadd. Og det ga resultater.

18-åringen Rick Nash scoret to fine mål i åpningsperioden. Begge etter framspill fra David Vyborny. Og en fulltreffer fra Hannes Hyvonen gjorde at Blue Jackets ledet 3-0 etter 20 minutter.

Og kampen var avgjort.

I midtperioden scoret begge lag tre mål. Geoff Sanderson, Sean Pronger og Tyler Wright scoret for hjemmelaget. Rem Murray, Pavel Nedved og Radek Dvorak scoret for Rangers.

Knyttnever

Sluttperioden var jevn og endte målløs. Men det var likevel nok action i Nationwide Arena. Mot slutten av kampen satte begge lag sine slåsskjemper på isen, og da sluttsignalet gikk brøt slåsskampene ut. De to keeperne sto og ropte fornærmelser til hverandre i nøytralsonen, men gikk ikke løs på hverandre.

Tyler Wright og Sandy McCarthy sto for den mest underholdende knyttneveutvekslingen. Wright måtte tåle et par uppercuter og forlot isen med blod om munnen.

På tirsdag reiser Columbus til formsvake Colorado der hjemmelaget ikke har vunnet hittil i år. Dermed er sjansene gode for at blåjakkene kan ta sin første seier mot Avalanche noensinne.

Columbus' Jaroslav Spacek og Jean-Luc Grand-Pierre måtte begge forlate kampen med skader.

Columbus har nå 16 poeng - like mange som Detroit.