- Ny danske aktuell for Start

- Bare rykter, sier «Matta».

(Dagbladet.no): I forrige uke hentet Start dansken Martin Borre fra fra OB. Nå er en ny danske på vei til klubben, skriver Ekstra Bladet, ifølge bold.dk.

- Dette er bare rykter. Det kan være at noen fra Start har sjekket rundt spilleren, men vi har ikke tatt kontakt med Brøndby, sier sportsdirektør i Start, Svein «Matta» Mathisen til Dagbladet.no.

Casper Ankergren har vært utleid fra Brøndby til Leeds det siste halve året, men kommer hjem til benketilværelse i Danmark.

- Jeg har ingen kommentarer til konkrete klubber, men det er forskjellige klubber i bildet. Men først skal jo Brøndby akseptere et bud, sier Ankergren til Ekstra Bladet, ifølge bold.dk.

SIGNERTE BORRE: Stig Inge Bjørnebye signerte danske Martin Borre i forrige uke. Nå melder danske medier at en ny danske er på vei til Start. Foto: Tor Erik Schrøder, Scanpix
SIGNERTE BORRE: Stig Inge Bjørnebye signerte danske Martin Borre i forrige uke. Nå melder danske medier at en ny danske er på vei til Start. Foto: Tor Erik Schrøder, Scanpix Vis mer