Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ny dato for utsatte kamper

NFF har omberammet fire av åtte kamper fra helgens runde.

NY DATO: Lillestrøm - Tromsø er blant kampene fra helgens utsatte runde som har fått ny dato. Den spilles onsdag 3. august.Foto: Rune Stoltz Bertinussen / Scanpix
NY DATO: Lillestrøm - Tromsø er blant kampene fra helgens utsatte runde som har fått ny dato. Den spilles onsdag 3. august.Foto: Rune Stoltz Bertinussen / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Norges Fotballforbund (NFF) har omberammet kampene som ble utsatt forrige helg på grunn av terrorhandlingene i Oslo og på Utøya fredag.

I eliteserien spilles Haugesund - Sogndal, Lillestrøm - Tromsø og Brann - Viking onsdag 3. august. Start - Molde spilles torsdag 4. august.

På grunn av kvalifiseringsspill til europacupene var det ikke mulig å gjennomføre en samlet runde. De øvrige kampene vil bli berammet når de involverte lagenes skjebne i europacupen er kjent.

I 1. divisjon vil kampene i runde 16 med ett unntak spilles onsdag 3. august. Hønefoss - Sandefjord spilles 4. august.

Kampene som ble utsatt i de fire 2. divisjonsavdelingene er ennå ikke omberammet. Det skjer trolig i løpet av neste uke.

I kvinnenes eliteserie vil hele runde 11 spilles tirsdag 9. august.

NFF vil rette en takk til alle de berørte partene for stor fleksibilitet i en utfordrende situasjon.

(NTB)