TIDLIGERE MANAGER: Etter at han ga seg i West Ham i 2008, har Curbishley stort sett bare jobbet som ekspert på engelsk TV. Nå har han takket ja til sin første fulltidsjobb på fem år. Foto: AFP PHOTO/IAN KINGTON
TIDLIGERE MANAGER: Etter at han ga seg i West Ham i 2008, har Curbishley stort sett bare jobbet som ekspert på engelsk TV. Nå har han takket ja til sin første fulltidsjobb på fem år. Foto: AFP PHOTO/IAN KINGTONVis mer

Ny direktør på plass for å redde Premier League-kontrakten til Hangeland og Riise

Alan Curbishley returnerer til fotballen.

London (NTB-Reuters): John Arne Riises og Brede Hangelands klubb sliter, men nå håper manager René Meulensteen at trenden skal snu etter at Curbishley er kommet inn i laget.

Han har tidligere vært manager i West Ham og Charlton, men etter at han ga seg i West Ham i 2008, har han stort sett bare jobbet som ekspert på engelsk TV. Nå har han takket ja til sin første fulltidsjobb på fem år.

- Jeg kan ikke si annet enn at jeg er svært fornøyd med at Curbishley er på plass hos oss. Det er en stor styrke for klubben at han sa ja til å jobbe her, for det vil gi oss stor hjelp i resten av sesongen, sier manageren.

Meulensteen overtok managerjobben etter Martin Jol som ble sparket tidligere i år. Fem strake nederlag var det som fikk begeret til å renne over for Fulham-ledelsen, og som sendte Jol ut på jobbsøking.

- Etter at Martin Jol forlot klubben og jeg fikk ansvaret, satte jeg meg ned med klubbledelsen og diskuterte de utfordringene vi sto overfor. Derfor er jeg veldig glad for at synspunktene mine er hørt. Det er viktig for oss å få styrket den administrative delen rundt laget, sier Meulensteen.

Fulham spiller borte mot Norwich torsdag og møter deretter Hull på lørdag. (©NTB)