NY DOPINGSAK: Den italienske olympiske komité sier at bobutøveren William Frullani har testet positivt for dopingmidler. Det melder nyhetsbyrået AP på sin Twitter-konto. Her fra en toerbob-konkurranse tidligere i vinter. Foto: AP Photo/Rick Bowmer / NTB Scanpix
NY DOPINGSAK: Den italienske olympiske komité sier at bobutøveren William Frullani har testet positivt for dopingmidler. Det melder nyhetsbyrået AP på sin Twitter-konto. Her fra en toerbob-konkurranse tidligere i vinter. Foto: AP Photo/Rick Bowmer / NTB ScanpixVis mer

Ny dopingskandale ryster de olympiske lekene

Italiensk bobkjører testet positivt.

(Dagbladet): Den italienske olympiske komité sier at bobutøveren William Frullani har testet positivt for dopingmidler.

Det melder nyhetsbyrået AP på sin Twitter-konto.

Frullani er bremser på den italienske firer-boben, og skal i går ha blitt bortvist fra Sotsji ifølge det italienske nettstedet republica.it.

Prøven skal ha blitt tatt den 18. februar, og nyheten kommer bare en liten time etter at det ble klart at den tyske skiskytteren Evi Sachenbacher-Stehle har testet positivt på både a- og b-prøven.

Den italienske utøveren skal ha testet positivt på et syntetisk middel kalt dymetylpentylamin som kan sammenliknes med amfetamin. Det vil øke fettforbrenningen.

I likhet med Sachenbacher-Stehle skal han ha fått det i seg via et kosttilskudd.

Nettstedet skriver videre at kosttilskuddet skal ha blitt kjøpt på internett.