Tour of Norway:

Ny duell mellom Groenewegen og Boasson Hagen i Sarpsborg

Nordmannen utfordret nederlenderen.

NY DUELL: Igjen stod kampen om seieren mellom Dylan Groenewegen og Edvald Boasson Hagen i Sarpsborg. FOTO: Mario Stiehl/Tour of Norway
NY DUELL: Igjen stod kampen om seieren mellom Dylan Groenewegen og Edvald Boasson Hagen i Sarpsborg. FOTO: Mario Stiehl/Tour of Norway Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SARPSBORG (procycling.no): Det ble nok en duell mellom Edvald Boasson Hagen og Dylan Groenewegen på det slake oppløpet i Sarpsborg, på den tredje etappen av Tour of Norway.

Nederlenderen fikk et strålende opptrekk av LottoNL-Jumbo og gikk til fra fronten. Limt på hjulet lå Boasson Hagen, men Dimension Data-rytteren hadde ikke kreftene til å komme rundt.

Dermed tok Groenewegen sin andre etappeseier i årets ritt.

- Du kan se at det var hardt. Det var en "close call" med bruddet. Laget jobbet hardt og satte meg i en god posisjon. Det var en hard spurt, men jeg klarte å slå Boasson Hagen, sa Groenewegen i seiersintervjuet med TV 2.

Viktige bonussekunder

Med en strålende posisjon lå alt til rette for en ny Boasson Hagen-seier, etter at han vant på egen bursdag og nasjonaldag i går. Groenewegen var imidlertid for vass.

- Jeg hadde ikke noe mer å gi jeg. Hadde jo alle muligheter til å passere han, hadde jeg hatt beina til det. Lå bare i dragsuget på han og håpet ingen andre skulle passere meg. Følte jo egentlig at det var en bra spurt, forteller han til procycling.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer