Ny EM-klyse kan bli straffet

Sveitseren Alexander Frei tok en Totti og spyttet på Steven Gerrard.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den tyske TV-kanalen ZDFs bilder viser at Frei etter en duell med Gerrard snur seg og spytter på den engelske midtbanespilleren.

Gerrard snur seg og tørker seg i nakken, viser bildene. UEFA har iverksatt etterforskning av episoden, og Frei risikerer nå utestengelse.

- TV-bildene gir inntrykk av at den sveitsiske spilleren har spyttet i nakken på sin engelske motstander, sa UEFA i en uttalelse i dag. Forbundet vil uansett ikke si noe mer før de har innhentet kommentarer fra partene.

Italias playmaker Francesco Totti ble utestengt i tre kamper etter at han sendte en klyse i ansiktet på danske Christian Poulsen.

Nekter

Alexander Frei nektet i dag for å ha spyttet på Gerrard.

- Jeg spyttet ikke. Jeg spytter aldri på andre, sier Frei til Reuters.

- Jeg er ingen engel, men slikt gjør jeg bare ikke. Kanskje ga jeg ham noen stygge gloser, men det er helt vanlig på fotballbanen. Mer vil jeg ikke si før UEFA er kommet med sin avgjørelse, sier sveitseren.

England vant kampen 3-0. Gary Neville sier han var ukjent med episoden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer