Ny EM-thriller, men tv-seerne så knapt noe

- Må gjette, sa kommentator.

UMULIG: Bosnia mot Irland i EM-playoffen ble preget av tåke på banen. I annen omgang var det umulig for tv-seere å se hva som skjedde på banen. Skjermdump: Max
UMULIG: Bosnia mot Irland i EM-playoffen ble preget av tåke på banen. I annen omgang var det umulig for tv-seere å se hva som skjedde på banen. Skjermdump: MaxVis mer

• Bosnia - Irland 1-1

(Dagbladet): Bosnia-Hercegovina og Irland spilte 1-1 i lagenes første EM-playoffkamp i kveld. Robbie Brady og Edin Dzeko scoret målene.

Og Irland sto for en liten overraskelse da de gikk opp i ledelsen seint  i annen omgang.  Robbie Brady scoret etter 82 minutter - men knapt noen så hva som egentlig skjedde.

I annen omgang tok nemlig tåke og røyk fullstendig over og tv-seerne hos blant annet Max så knapt ballen.

Da Brady scoret 1-0 forklarte Max-kommentator Frode Marti situasjonen slik:

- Den går i kassa faktisk. Irland har scoret. Det er Brady som jubler mest, så det er vel han som har scoret. De irske spillerne jubler, men de har ikke sett hva som skjedde, sa Marti på direkten.

- Det blir litt ekstra spennende når vi ikke ser hva som skjer. Jeg må sitte og gjette hva som skjer, sa Max-kommentator.

Bare minutter etter Bradys scoring svarte Bosnia ved Dzeko.

Avisa Irish Mirror oppsummerte kort i sin direkteoppdatering:

- Tåka er veldig tjukk.

Kampen ble spilt på stadion Bilino Polje.

Hjemmelaget hadde flest skuddforsøk, men Edin Dzeko og resten av bosnierne klarte slet med å finne målet. Kampen endte 1-1.

Dermed er det helt åpent for returkampen i Irland.

TÅKE:  Bosnia-Hercegovinas Mensur Mujdza og Irlands Robert Brady. Foto: NTB Scanpix
TÅKE: Bosnia-Hercegovinas Mensur Mujdza og Irlands Robert Brady. Foto: NTB Scanpix Vis mer