Ny etappeseier for Ullevålseter

- Første gang jeg vinner to i samme rally.

(Dagbladet.no): Pål Anders Ullevålseter markerer seg solid i Rally Optic i Tunisia.

På dagens femte etappe vant han sin andre etappeseier.

- For første gang har jeg vunnet to etapper i samme rally, og det styrker selvtilliten. Jeg føler at jeg mestrer forskjellig underlag bedre enn tidligere, og jeg tar samtidig raskere beslutninger når det gjelder navigering, sier Ullevålseter i en pressemelding.

Han startet som nummer tre, og tok igjen franske David Casteu og spanske Isidre Esteve Pujol i løpet av de nesten 30 milene.

De to fabrikkførerne fra KTM har vekslet på å lede rallyet, men har også hatt med seg Ullevålseter i mål på de tre foregående etappene.

- Selvfølgelig tjente jeg på å ha to deltagere foran meg i løypa, men de kan også kjøre feil, så det er først og fremst viktig å stole på sine egne avgjørelser og få en god flyt. Det klarte jeg i dag, sier en fornøyd Ullevålseter.

Nordmannen er nå 7 minutter og 45 sekunder bak ledende Casteu i sammendraget.

I morgen og på mandag kjøres de to siste etappene i rallyet.

VANT IGJEN: Pål Anders Ullevålseter tok en ny etappeseier i Tunisia i dag. Her fra Dakar-rallyet tidligere i år. Foto: EPA/Scanpix
VANT IGJEN: Pål Anders Ullevålseter tok en ny etappeseier i Tunisia i dag. Her fra Dakar-rallyet tidligere i år. Foto: EPA/Scanpix Vis mer