Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ny etappeseier til McEwen

Andre seier på tre dager.

Robbie McEwen vant den siste etappen i Belgia i årets Giro d\'\'Italia. Det var hans andre seier på tre dager.

Australieren slo Paolo Bettini og Alberto Loddo i spurten på den 193 kilometer lange etappen fra Wanze til Hotton nær Liege. Etappen ble fullført på fire timer, 38 minutter og 51 sekunder.

Tyske Stefan Schumacher fullførte på samme tid og har fortsatt den rosa ledertrøya. Ledelsen til nummer to, Paolo Savoldelli – som vant etapperittet i fjor – ligger 13 sekunder bak.

Onsdag er det hviledag i etapperittet. Da fraktes rytterne fra Belgia til Italia. Den første etappen i Italia i årets Giro er en tempoetappe fra Piacenza til Cremona.

(ANB-AP)

STERKEST: Robbie McEwen vant i Giro d\'Italia - igjen. Foto: Maurizio Brambatti/EPA/Scanpix
STERKEST: Robbie McEwen vant i Giro d\'Italia - igjen. Foto: Maurizio Brambatti/EPA/Scanpix Vis mer
STERKEST: Robbie McEwen vant igjen. Foto: Scanpix
STERKEST: Robbie McEwen vant igjen. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling