Ny fiasko for Gullit

Charlton- Newcastle 2- 2. Svensken Martin Pringle debuterte for Charlton - utliknet fire minutter på overtid - og utløste nye spekulasjoner om Ruud Gullits framtid som Newcastle-manager.

Gullit har store problemer med å overbevise klubbledelsen og fansen om at det skal komme noe godt ut av forsøket på å renovere Newcastle. Nå er klubben bare åtte poeng unna nedrykk - og Gullit hører alarmklokkene helt hjem til Amsterdam.

Gullits kjærlighet til hjemlandet og pendlerstatusen bidrar ikke akkurat til ekstra sympati i fotballbyen Newcastle.

Bare poeng hjelper. Mot Charlton så det veldig lyst ut en periode, med scoringer tidlig i hver omgang:

Først Ketsbaia etter 15 minutter, på et flott skudd i lengste hjørne. Deretter Solano etter 55 minutter, fra kort hold etter forarbeid av Ketsbaia.

Men så kom superveteranen Mark Bright inn for hjemmelaget - og 15 sekunder seinere scoret han sitt første mål for sesongen. Målet utløste et skred av angrep mot Newcastles mål. TV-bilder viste blant annet at Bright også ble snytt for en scoring på overtid.

Den fikk i stedet svensken Martin Pringle. Innleid fra Benfica scoret svensken i sin første kamp for Charlton fire minutter på overtid.

  • Alan Shearer fikk sitt fjerde gule kort for sesongen etter en duell med Pringle, og må dermed ut i karantene for første gang i karrieren.