Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ny fiasko for tannløse City. På vei ut av gullkampen

0-0 borte mot Norwich.

SKUFFET: Sergio Agüero og Manchester City klarte aldr å score borte mot Norwich. Foto: 
Action Images via Reuters / Tony O'Brien
SKUFFET: Sergio Agüero og Manchester City klarte aldr å score borte mot Norwich. Foto: Action Images via Reuters / Tony O'Brien Vis mer

Manchester City fortsetter å sakke akterut i kampen om Premier League-tittelen. Lørdag spilte de 0-0 mot bunnlaget Norwich.

I 2012 ble bortekampen mot Norwich, som ble vunnet 6-1, på mange måter et vendepunkt for City da de så ut til å falle ut av kampen om ligagullet. Denne gangen føyde kampen seg inn i rekken av uinspirerte opptredener av Citys stjernemannskap.

Mot dumpekandidat Norwich skapte de svært lite, og de farligste sjansene tilfalt hjemmelaget.

City manglet kreative spillere som Yaya Touré og Kevin De Bruyne, men burde like vel skapt større problemer mot et lag som hadde sluppet inn mål i ni kamper på rad.

Traff stolpen Kampen startet med et voldsomt press av Manchester City. Gjestene, og spesielt superspiss Sergio Agüero, var farlig frampå flere ganger, men Norwich red av stormen.

Utover omgangen kom hjemmelaget mer og mer med, og i minuttene før pause var de nær ved å ta ledelsen to ganger.

Først banket Patrick Bamford ballen i tverrliggeren fra distanse, før Matt Jarvis sendte ballen like utenfor fra god posisjon.

Etter hvilen tok City over igjen, men var langt fra så skarpe som man forventer av en tittelkandidat.

Bare vunnet én av fem Agüero gjorde sitt beste, og argentineren var nær ved å skaffe straffe da han fosset mot mål, men dommer vurderte helt korrekt at spissen ble felt like utenfor sekstenmeteren.

Norwich hadde noen spede forsøk, men fem minutter før slutt fikk de plutselig sjansen. Graham Dorrans hadde god tid, men virket stresset og skjøt et stykke utenfor.

Dermed står City med bare én seier på de siste fem kampene, og håpet om ligagull svinner for hvert tapte poeng.

Norwich er fortsatt dypt nede i nedrykksstriden, men tar med seg et uventet poeng som kan vise seg å bli svært viktig i mai.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram