HAR MISTET DET?: Tiger Woods har ikke vunnet en turnering siden 2009. I Atlanta gikk det galt igjen, og den tidligere verdenseneren greide ikke cuten. Foto:  (AP Photo/Matt Slocum)
HAR MISTET DET?: Tiger Woods har ikke vunnet en turnering siden 2009. I Atlanta gikk det galt igjen, og den tidligere verdenseneren greide ikke cuten. Foto: (AP Photo/Matt Slocum)Vis mer

Ny fiasko for Tiger Woods

10 over par og misset cuten.

Tidligere verdensener Tiger Woods mislyktes fullstendig i PGA-mesterskapet i golf og klarte ikke cuten etter to runder av majorturneringen.

Woods har vunnet 14 majortitler i løpet av karrieren, men amerikaneren er langt fra gammelt nivå. Han gikk tre slag over par fredag og ende på totalt +10.

35-åringen har mistet store deler av sesongen på grunn av skader, men var tilbake på golfbanen forrige helg. Spillet i Atlanta denne uken viste at han fortsatt har mye å jobbe med.

- Det var et steg tilbake med tanke på at jeg ikke klarte cuten og ikke kjemper i toppen i turneringen. Men det er et stort steg framover at jeg har spilt og holdt meg frisk to uker på rad, sa Woods.

Tiger Woods har ikke vunnet en turnering siden høsten 2009. Like etter ble utroskapsskandalen kjent. Forrige majortittel kom i US Open i 2008.

Jason Dufner og Keegan Bradley deler ledelsen i PGA-mesterskapet etter halvspilt turnering. Den amerikanske duoen er totalt fem under par og har ett slags ledelse til D.A. Points, John Senden, Jim Furyk og Scott Verplank.

(NTB)