Ny fransk EM-helt til Arsenal

Sylvain Wiltord scoret Frankrikes 1-1 mål i det 93. minutt i EM-finalen. Nå bekrefter Wiltords agent at spissen er på vei til Arsenal.

Arsenal-manager Arsene Wenger har allerede hentet inn franskmannen Robert Pires og brasilianeren Edu. Nå er Wenger villig til å betale nærmere 200 millioner kroner for å kjøpe Wiltord fra den franske storklubben Bordeaux. Wiltords agent Giselaine Dugueteroux har stor tro på at handelen går iorden.

- Det ser ganske lyst ut for øyeblikket. Vi regner med at han kommer til å slå følge med Arsene Wenger og lagkamereatene fra europamesterskapet, sier Dugueteroux til nyhetsbyrået AFP.

- Vi bare venter på at det skal bli enighet mellom Arsenal og Bordeaux, sier Dugueteroux.

Hvis Wiltord-avtalen går i orden blir han den andre franske EM-helten London-klubben sikrer seg før Premier League starter i august. Robert Pires er også klar for Arsenal. Pires hadde tilbud fra Real Madrid, men valgte Arsenal.

- Jeg ville ha foretrukket å spille for Real Madrid, men en prat med Wenger ga meg sikkerheten jeg trengte. Jeg har hatt samtaler med Wenger siden desember, sier Pires til AFP.