Ny Fulham-eier «truet» til å beholde Jackson-statue

- Jeg vil angripe deg med barberblader og kutte av deg barten.

VIL BEHOLDE STATUE: Tidligere Fulham-eier Mohamed Al Fayed med statuen av Michael Jackson i bakgrunnen. Han håper at den blir værende utenfor London-klubbens stadion. Foto: AP Photo/Alastair Grant/NTB Scanpix
VIL BEHOLDE STATUE: Tidligere Fulham-eier Mohamed Al Fayed med statuen av Michael Jackson i bakgrunnen. Han håper at den blir værende utenfor London-klubbens stadion. Foto: AP Photo/Alastair Grant/NTB ScanpixVis mer

Mohamed Al Fayed ber mannen som overtar hans eierskap i Fulham, Shahid Khan, om å beholde Michael Jackson-statuen utenfor London-klubben hjemmebane.

Fredag offentliggjorde Premier League-klubben at den styrtrike amerikaneren Shahid Khan er klubbens nye eier etter 16 år under Al Fayed. Under presentasjonen av den nye klubbeieren lørdag, hadde pressen mye å spørre Khan om.

Blant annet måtte det bli snakk om statuen av den avdøde popstjernen Michael Jackson, som står utenfor lagets hjemmebane Craven Cottage. Den ble satt opp i 2011. På spørsmål om statuen så Khan på Al Fayed.

- Michael Jackson-statuen er en del av klubben, og om han tør å flytte på den, vil han være i trøbbel. Hører du meg? Du må love det nå, ellers vil jeg og supporterne angripe deg med barberblader og kutte av deg barten, sa den avtroppende eieren.

MICHAEL JACKSON: Statuen av Michael Jackson ble satt opp i 2011. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK/NTB Scanpix
MICHAEL JACKSON: Statuen av Michael Jackson ble satt opp i 2011. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK/NTB Scanpix Vis mer

- Vi ønsker å ha en stabil vinnerklubb som stadig beveger seg i positiv retning. Jeg mener Al Fayed har gjort mye bra her i løpet av 16 år, noe som har gjort at klubben er der den er i dag, sa Khan.

Den pakistanskfødte amerikaneren eier også den amerikanske fotballklubben Jacksonville Jaguars.

(NTB)