Ny Gerrans-seier i Canada

Ingen av de norske hevdet seg i toppen.

NY SEIER:  Australske Simon Gerrans tok sin annen strake seier da han gikk til topps i Grand Prix Cycliste de Montreal søndag. Foto: AP.
NY SEIER: Australske Simon Gerrans tok sin annen strake seier da han gikk til topps i Grand Prix Cycliste de Montreal søndag. Foto: AP. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Australske Simon Gerrans tok sin annen strake seier da han gikk til topps i Grand Prix Cycliste de Montreal søndag.

Den australske mesteren har vist storform i Canada foran VM i Spania om to ukers tid. Han vant også et tilsvarende ritt i Quebec fredag.

Ingen av de norske syklistene, Alexander Kristoff eller Edvald Boasson Hagen, var med på å prege søndagens ritt, som gikk i Montreals gater.

Med 20 kilometer igjen av rundbanerittet måtte Kristoff slippe hovedfeltet. Heller ikke Boasson Hagen klarte å henge med da det hardnet til mot slutten.

Forsøkte å henge med - Jeg forsøkte å henge med inn, men det ble litt for tøft opp den siste stigningen. Jeg trillet inn rundt minutt bak, sa Edvald Boasson Hagen til NTB.

Boasson Hagen ble nummer 47, slått med 1.06 minutter, mens Kristoff ble nummer 102, 9.21 minutter bak vinneren i mål.

Vil hjelpe Kristoff i VM - Jeg føler at formen begynner å komme slik at jeg kan bidra til å hjelpe Alexander Kristoff i VM, sa Boasson Hagen.

Den regjerende verdensmesteren Rui Costa fra Portugal forsøkte å stikke fra restene av et hovedfeltet på sisterunden, men han ble kjørt inn av et hardtarbeidende Orica-lag. Laget trakk effektivt fram Gerrans i spurten. Costa måtte på sin side nøye seg med annenplassen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer