Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Henrik Ingebrigtsen venter barn med kona Liva:

Ny gladmelding for Ingebrigtsen-flokken. Venter barn nummer to

Henrik Ingebrigtsen blir far på ny. Det avslørte han og kona etter Bislett Games-stevne i går kveld.

FAMILIEGLEDE: Henrik Ingebrigtsen etter drømmemila på Bislett Games på Bislett stadion torsdag kveld, hvor han avslørte at han og kona venter sitt andre barn. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
FAMILIEGLEDE: Henrik Ingebrigtsen etter drømmemila på Bislett Games på Bislett stadion torsdag kveld, hvor han avslørte at han og kona venter sitt andre barn. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer

Henrik Ingebrigtsen og kona Liva venter barn nummer to. Det bekreftet de to overfor TV2. Fra før av har de datteren Olivia.

Friidrettsstjernen og kona venter barnet enten helt på tampen av 2018 eller tidlig i 2019.

- Det er tidlig ennå, men det er sånn akkurat på nyåret. Terminen er rundt første eller andre januar, sier Ingebrigtsen til TV 2.

Ifølge Henrik Ingebrigtsen har de to en helt spesiell avtale.

- Vi ble vel enig om det. Kompromissløs satsing, men du kan få så mange unger du vil så lenge jeg ikke må gjøre noe, ler han.

Ingebrigtsen ble nummer seks på «drømmemila» under gårsdagens Bislett Games-stevnet, slått med omlag et sekund av lillebror Filip, som ble nummer fire.

De to eldste Ingebrigtsen-gutta ble kritisert av NRK-ekspert Vebjørn Rodal, som mente de manglet fart og taktomslag.

Den som imponerte mest av Ingebrigtsen-brødrene var definitivt Jakob Ingebrigtsen som satte ny personlig rekord på 1500 meter med 3.36,06, en forbedring på over tre sekunder.

Det holdt til tredjeplass i konkurransen. I etterkant av løpet var far Gjert Ingebrigtsen svært misfornøyd med harene, som stakk rett fra feltet og gjorde at Jakob Ingebrigtsen måtte dra feltet i store deler av løpet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media