Ny Hansvoll-kamp i høst

Thomas Hansvoll får ny kamp 6. september i Danmark. Tittelkamp blir det ikke i denne omgang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Årsak: Hansvoll gir blaffen i kontinentaltittelen til World Boxing Association (WBA), som han mistet da han tapte for Bruno Girard til VM-kampen i Paris.

- Han er riktignok førsteutfordrer til en kamp om kontinentaltittelen, men jeg tror ikke det er noen vits i å satse på den tittelen igjen. Han har vært kontinentalmester, og jeg mener en slik tittel kan sperre for andre muligheter, sier Steffen Tangstad til NTB.

Nå tenkes det i nye baner. Så bra var innsatsen Hansvoll viste mot Girard at en ny VM-kamp kan komme i løpet av ikke altfor lang tid.

- De riktige brikkene må falle på plass. Derfor vil jeg avvente litt før jeg staker ut kursen videre for Hansvolls del. Nå skal jo Girard og Lou del Valle møtes midt i juli. Det er også et par andre interessante kamper i lett tungvekt i løpet av sommeren, sier Tangstad, som kommer til å satse på neste kamp for Hansvoll 6. september.

- Akkurat nå går jeg på en pillekur for å bli bra i albuen min. Alternativet er operasjon, men jeg håper jeg slipper det, for da kan det hende jeg må være borte fra boksingen i inntil et halvt år, sier Thomas Hansvoll til NTB.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer