Ny Heggem-test i kveld

I kveld spiller Vegard Heggem igjen, og Liverpool-fansen ønsker han velkommen tilbake. Les siste nytt fra engelsk fotball.

Forrige tirsdag spilte Heggem sin første kamp på fem måneder. I dag tar Liverpool-spilleren et nytt steg på vei tilbake med B-kamp mot Sheffield Wednesday.

- Jeg fikk ingen negative ettervirkninger etter reservekampen sist tirsdag, som var min første kamp på fem måneder, så jeg gleder meg til fortsettelsen, skriver Heggem på sin Icons-hjemmeside.

Det er mange som gleder seg over at Heggem er på vei tilbake etter skademarerittet. På hjemmesiden sin forteller han at han mottok en rekke mail fra Liverpool-fansen over hele verden som ønsket han velkommen tilbake.

Liverpool vil savne Litmanen

Jari Litmanen blir ute fra fotballen i seks uker etter at han pådro seg et brudd i foten under landskampen mot England sist helg. Finnen har vært en suksess så langt i Liverpool og hadde vært en nyttig bidragsyter i kampen om FA-cuptittel og UEFA-cupseier. - Alle kan se hva Jari har tilført oss siden han kom hit, sier Liverpool-assistent Phil Thompson. - Hans erfaring har vært uvurderlig. Og det er helt sikkert skuffende for Jari at han mister kampene mot Barcelona.

Karembeu fristet av PSG

Christian Karembeu avviser ikke at han forlater Middlesbrough til fordel for Paris Saint Germain. PSG-sjef Luis Fernandez ønsker å lokke franskmannen bort fra England i sommer. - Det gjør meg stolt å høre at han er interessert i meg, sier Karembeu.

Real-interesse for Viduka

Real Madrid er den siste klubben som blir linket til Leeds-spissen Mark Viduka. I forrige uke ble det rapportert at Roma, Juventus, Inter og AC Milan snuser på Viduka. - Det vil alltid være spekulasjoner, det kan jeg ikke gjøre noe med. Men jeg trives her i Leeds, sier Viduka til sin klubbens hjemmeside.

Robsons siste jobb

Newcastle United-sjef Bobby Robson sier at han vil gi seg som fotball-manager når han forlater St. James' Park. - Dette er min siste jobb. Målet mitt er å vinne noe med Newcastle United, sier Robson. 67-åringen har tidligere trent England.

SPILLER IGJEN: Vegard Heggem er på vei tilbake.