Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ny hovedsponsor på plass for Sjakk-OL i Tromsø

- Dette er en milepæl.

KRONER: Kulturminister Anniken Huitfeldt og Tromsø-ordfører Arild Hausberg (midten) jubler sammen med delegasjonen fra Norges Sjakkforbund og Tromsø kommune, etter at Den internasjonale sjakkongressen lørdag tildelte Tromsø sjakk-OL i 2014. Nå begynner sponsorene å komme på plass. Foto: Kristine Wennberg / Kulturdepartementet / Scanpix
KRONER: Kulturminister Anniken Huitfeldt og Tromsø-ordfører Arild Hausberg (midten) jubler sammen med delegasjonen fra Norges Sjakkforbund og Tromsø kommune, etter at Den internasjonale sjakkongressen lørdag tildelte Tromsø sjakk-OL i 2014. Nå begynner sponsorene å komme på plass. Foto: Kristine Wennberg / Kulturdepartementet / Scanpix Vis mer

UiT Norges arktiske universitet ble tirsdag presentert som den andre hovedsponsoren for Sjakk-OL 2014 i Tromsø.

Verken Universitetet eller administrerende direktør Børge Robertsen vil si hvor mange millioner kroner samarbeidsavtalen dreier seg om. Men begge understreker at det er et omfattende samarbeid som formelt ble undertegnet mot slutten av rektor Anne Husebekks juleavslutning tirsdag.

Fra før av har Sparebanken Nord-Norge gått inn som hovedsponsor for arrangementet som arrangeres i Tromsø 1.-14 august neste år.

- Dette er en milepæl for Sjakk-OL. Det er en stor avtale som også innebærer mye eksponering. Sjakk-OL er verdens fjerde største idrettsarrangement, og vi regner med at 100 millioner mennesker vil følge Sjakk OL gjennom internett og andre kanaler, sier Børge Robertsen.

(NTB)