Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ny islandsk spiss nær overgang til Vålerenga

Er ikke Kjartansson-erstatter.

SATSER PÅ ISLENDINGER: Vålerenga er nær en signering med en ny islending. Her er Kjetil Rekdal fra en trening tidligere i år. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
SATSER PÅ ISLENDINGER: Vålerenga er nær en signering med en ny islending. Her er Kjetil Rekdal fra en trening tidligere i år. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet:) Vålerenga hentet Vidar Örn Kjartansson før fjorårssesongen, nå skal en ny islandsk spiss være på vei til Oslo-klubben, det melder klubben på sin nettside.

Det er 20-åringen Elias Már Ómarsson som snart skal være klar for Vålerenga, og med det samme medisinsk sjekk er gjennomført og kontrakten er signert, slutter han seg til spillergruppa.

- I Elias får vi en angrepsspiller som er et stort talent. Han er ikke en erstatter for Vidar, men kommer forhåpentligvis til å sette sitt preg på Tippeligaen og bli en viktig spiller for oss etterhvert, sier Kjetil Rekdal til vif-fotball.no.

Vålerenga skal ha fulgt spilleren en stund, og Ómarsson har også vist seg frem på prøvespill.

- Han gjorde et solid inntrykk og har stått høyt på lista over aktuelle nysigneringer i dette overgangsvinduet. Han er en spiller som kan bekle alle posisjoner fremover i banen, og har både stor fart, teknikk og spilleforståelse. Elias kommer til å passe godt inn, og vi skal fortsette å utvikle han her, sier Rekdal til nettsiden.