Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ny K90 i Oslo?

Dersom Oslo får VM på ski i 2009 kommer byen etter alt å dømme til å få en ny 90 metersbakke i Midtstuen, skriver Aftenposten.

Fristen for å søke mesterskapet i 2009 går ut 1. mai, og foreløpig er det bare Oslo som har søkt. Sarah Lewis, generalsekretær i Det internasjonale skiforbundet (FIS), sier at Zakopane i Polen og Liberec i Tsjekkia har varslet at det kommer søknader, men foreløpig er ingenting kommet.

- Uansett hva som skjer kommer en søknad fra Oslo og Holmenkollen til å stå sterkt, sier Rolf Nyhus. Det er han som i første rekke jobber med å få ski-VM til Oslo.

Rolf Nyhus sier at det er uaktuelt å arrangere hopprennene andre steder enn i Oslo, som bare har en stor bakke per i dag. Han drømmer om en ny bakke i Midtstuen-området.

- Bystyret visste hva det gjorde da det vedtok å søke VM. Det tok høyde for at FIS kan kreve at det bygges en ny bakke til mesterskapet til en antatt kostnad på 35 millioner kroner, sier Nyhus.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media