Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ny kanontid

Aleksander Aamodt Kilde var blant de raskeste i nedre del av Lauberhorn-løypa på torsdagens utfortrening. Det holdt til tredje beste tid.

I FORM: Aleksander Aamodt Kilde var god i siste del av den lange Lauberhorn-løypa i Wengen på torsdagens trening. Her fra Adelboden tidligere i sesongen. Foto: Marco Tacca / AP / NTB Scanpix
I FORM: Aleksander Aamodt Kilde var god i siste del av den lange Lauberhorn-løypa i Wengen på torsdagens trening. Her fra Adelboden tidligere i sesongen. Foto: Marco Tacca / AP / NTB Scanpix Vis mer

Aleksander Aamodt Kilde tok det pent fra start, men var blant de raskeste i de berømte S-svingene i nedre del av verdens lengste utfortrasé. Lauberhorn-traseen er på over 4,2 kilometer.

Kilde var 0,31 sekunder bak østerrikske Matthias Mayer, mens hjemmekjøreren Mauro Caviezel var 0,11 sekunder bak på annenplass.

Kjetil Jansrud var den beste norske i tirsdagens gjennomkjøring. Torsdag var han 0,89 sekunder bak Mayer med sjuende beste tid.

Adrian Smiseth Sejerstedt tok det veldig pent og var hele 3,44 sekunder bak.

Det er kombinasjon med utfor og slalåm fredag, mens Lauberhorn-utforen går lørdag.