Europaligaen:

Ny kjempesmell for Inter mot Sparta Praha

Sliter i Europa.

NEDTUR: Det italienske storlaget Inter har fått en verst tenkelig start på europaligaen denne høsten. Foto: EPA/FILIP SINGER
NEDTUR: Det italienske storlaget Inter har fått en verst tenkelig start på europaligaen denne høsten. Foto: EPA/FILIP SINGER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det italienske storlaget Inter har fått en verst tenkelig start på europaligaen denne høsten. Fasiten er to tap på to kamper etter 1-3 mot Sparta Praha.

Inter tapte åpningskampen mot israelske Hapoel Beer-Sheva 0-2, og torsdag ble det nok et tomålstap for Frank de Boers mannskap. Václav Kadlec (2) og Mario Holek sørget for tre scoringer hjemme i Praha. Rodrigo Palacio nettet for gjestene fra Italia, men det ble med den ene scoringen for bortelaget. Inter fikk i tillegg Andrea Ranocchia utvist et kvarter før slutt.

I den andre kampen i gruppe K spilte Hapoel 0-0 hjemme mot Southampton. Engelskmennene topper gruppen med fire poeng, à poeng med Hapoel. Sparta Praha følger poenget bak, mens tabelljumbo Inter står med null. Italienerne tar imot Southampton i Milano i neste kamp.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer