Ny klubb med Carew-bud

Rosenborg har mottatt et nytt og enda høyere bud på John Carew fra en europeisk toppklubb. Det er ikke kjent hvem som nå innehar det høyeste Carew-budet.

RBK-spissen vil bli solgt i løpet av dager eller i verste fall uker, men ifølge RBK-direktør Rune Bratseth skal det først avholdes budrunde. I dag kom det et nytt og høyere bud på den attraktive spissen.

- To klubber har tidligere meldt sin interesse. I dag kom en tredje klubb på banen, og de har det høyeste budet til nå, bekrefter Bratseth.

Tyske Borrusia Dortmund var de første som kom med et konkret bud på Carew, deretter fulgte spanske Valencia - klubben spissen alltid har ønsket å spille for. Hvem som er den nye klubben, er foreløpig en RBK-hemmelighet. Bratseth vil ikke si annet enn at det dreier seg om en internasjonal toppklubb.

- Det er slitsomt å gå og vente på en budrunde. Jeg håper det ikke blir slik, men har en mistanke om at jeg ikke slipper unna, sier Carew.

- Vi driver ikke auksjonsforretning, og ønsker derfor en hurtig avklaring. Klubben som meldte sin interesse i dag har vært inne i bildet tidligere, og da ga vi klar beskjed til RBK at John ikke er interessert, sier Carews agent Per A. Flod.

Denne opplysningen ønsker ikke RBK-direktør Bratseth å kommentere.

- Vi vil selvfølgelig ha mest mulig igjen for John, noe annet vil vel vært rart. Avtalen er at han kan forlate oss etter et år, derfor har vi det ikke travelt. Året er ikke gått før til sommeren, sier Bratseth.

SELGES: John Carew møtte pressen etter treninga i ettermiddag.