Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ny klubb vil ha Kvarme

Det går mot flere år i utlendighet for Bjørn Tore Kvarme. En ny klubb har kastet seg inn i kampen om ham og tilbudt en kontrakt som løper over flere år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hittil har valget stått mellom å reise hjem, eller å takke ja til tilbudet om enda ett år i Real Sociedad. Andre tilbud har 31-åringen avvist. Men siste uke har det dukket opp et tilbud fra en ikke-spansk klubb, som har tilbudt stopperen kontrakt i ytterligere et par år. Kvarme ønsker ikke å si noe om hvilken klubb dette er, men bekrefter at valget er vanskelig:

- Det er ikke enkelt. Jeg vet hva jeg har her, og det er ikke lett med to små barn å skulle etablere seg på nytt, i et nytt land med enda et nytt språk, sier Kvarme til Adresseavisen.

Alternativet er en ettårskontrakt i Real Sociedad. Klubben har presset på i lang tid for å få underskriften til Bjørn Tore. Klubben vil ha mest mulig klart før sommeren, slik at de kan planlegge blant annet mesterliga-sesongen.

- Jeg har forståelse for at de vil ha et svar. Det er allerede klart at et par av de andre spillerne forsvinner, og det går rykter om at storklubbene er ute etter et par av stjernene våre også, men jeg kan ikke ta beslutningen før jeg vet hva jeg vil, sier Kvarme, som også står foran en spennende serieavslutning i den spanske toppserien.

Både for Kvarme personlig og for Real Sociedad har vinteren og våren vært et eventyr rent sportslig. Han har spilt fast på et lag som har ledet den spanske serien i store deler av sesongen. Søndag skal det avgjøres i kamp mellom baskerne og det forhatte Madrid.

Atletico Madrid kommer til baskerland for å få juling, mens erkerival Athletic Bilbao fra nabobyen skal til Madrid for å banke Real Madrid.

Avgjørelsen faller sent søndag kveld. Real Madrid har to poeng til gode på Real Sociedad.

(NTB)