Ny knallhard duell

Det må være en grense for lenge Venus Williams skal være tålmodig mot lillesøster Serena. I US Open ligger det an til en ny knallhard duell mellom dem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Serena har slått storesøster i både French Open og Wimbledon, men nå mener mange at det er storesøsters tur igjen. Hvis hun går på sitt tredje store nederlag i år, er det mange som litt spøkefullt sier at søskenkjærligheten må ta slutt.

De to amerikanske søstrene er i hvert fall storfavoritter i US Open, som starter til uken. Venus har vunnet turneringen de to siste årene, men om hun klarer det for tredje gang er mer tvilsomt, for i år har lillesøster Serena vært den skarpeste.

- Serena er helt galt når det gjelder å slå meg for tiden, men det kan jo hende hun gir meg en liten pause nå, slik at jeg kan få meg en seier jeg også, sier Venus, som har seks turneringsseirer i år.

De to skrev historie i US Open i fjor, da de ble de første søstrene til å spille en Grand Slam-finale på over 100 år. Siden har de fullstendig dominert den internasjonale tennisen på kvinnesiden, og det er vanskelig å se noen som kan slå dem i turneringen på Flushing Meadows, som starter mandag.

Serena Williams store mål er å bli den første spilleren siden Steffi Graf i 1996 som kan vinne tre store Grand Slam-turneringen i en og samme sesong.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer