Varsel mot Christian Mitter

Ny konflikt: Varsel mot landslagssjefen

Helsepersonell har sett seg lei Mitters lederstil.

VARSEL: Helsepersonellet på alpinlandslaget er misfornøyd med landslagstrener Christian Mitter. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
VARSEL: Helsepersonellet på alpinlandslaget er misfornøyd med landslagstrener Christian Mitter. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Helsepersonellet for alpin-herrene har sendt et varselbrev til ledelsen i alpinlandslaget og Norges Skiforbund. Varselet handler om landslagssjef Christian Mitters lederstil. Det melder NRK.

Ifølge et brev som kanalen har fått tak i skal det være østerrikerens bruk av «hersketeknikker», «latterliggjøring» og «skarpe irettesettelser» som har fått helsepersonellet til å reagere.

Det er totalt åtte personer ansatt i helsepersonellet og samtlige skal støtte varselet som ble sendt ut 22. februar.

- Jeg er kjent med at det er kommet en varsling mot meg når det gjelder min lederstil og kommunikasjonsform. Jeg tar tilbakemeldingene på alvor og først er det nødvendig for meg å finne ut mer om hva det dreier seg om og jeg ønsker at vi skal gå gjennom dette på en ryddig og konstruktiv måte, sier Mitter til NRK.

Kanalen skriver videre at flere i helsepersonellet er i ferd med å gi seg. Mitters oppførsel skal være en sterkt medvirkende årsak til det.

Sportssjef Claus Ryste sier til NRK at de er sikker at de skal løse saken på en god måte.

Bråket rundt Mitter kommer like etter at Skiforbundet møtte alpinlandslagets største stjerne, Henrik Kristoffersen, i retten. Han har saksøkt forbundet, men det har ennå ikke kommet en avgjørelse i saken.

Dagbladet har ikke lykkes i å få en kommentar fra hverken Mitter eller Ryste.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer