Ny kontrakt for Solberg

Petter Solberg har skrevet under en ny millionkontrakt med Subaru. 28-åringen blir i teamet fram til 2006.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det melder Subaru på sin egen hjemmeside. Nordmannen kjørte først for Ford før han ble kapret av japanerne for tre år siden.

Trolig får Spydeberg-gutten en voldsom lønnsøkning med den nye avtalen. Det har tidligere vært spekulert i summer rundt 30 mill. kroner årlig.

- Annonseringen av denne treårskontrakten mellom Petter og Subaru sikrer fortsettelsen av et av de mest spennende samarbeidene i WRC, skriver Subaru.

Nordmannen tok sin første VM-seier da han vant Rally Storbritannia på tampen av fjorårssesongen. Han sikret seg samtidig VM-sølvet bak mester Marcus Grönholm.

- Avtalen er veldig, veldig god på alle måter. Lønnen er øket betraktelig, men jeg kommenterer ikke tall, sier Solbergs manager, Jim Carlsen, til NTB.

Slik forklarer Petter forlengelsen av kontrakten:

- Imprezaens utelse og vissheten om at den kan vinne betydde mye for valget mitt, sier Solberg og legger til at samarbeidet med teamet også var viktig.

- Kanskje jeg kunne byttet lag og muligens fått en annen bil som kunne vunnet med en gang, men da er det ingen følelser eller lidenskap i det. Når vi vinner med Subaru har jeg jobbet hardt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer