Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ny kontrakt for Ullevålseter

Kjører Dakar-rallyet også de to neste årene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Pål Anders Ullevålseter har signert en ny sponsorkontrakt som gjør det mulig for ham å kjøre Dakar-rallyet også de to neste årene.

Motorsykkelføreren, som ble verdensmester i ørkenrally i 2004, er kjempeoptimist etter å ha fått den nye avtalen på plass.

– Jeg har som målsetting å komme på pallen i Dakar-rallyet, samtidig som jeg har ambisjoner om å vinne flest mulig etapper. Etter fem deltagelser har jeg fire topp-ti resultater, og føler nå at erfaringen og troen er til stede, sier han.

Det er Posten-eide Box som sponser Ullevålseter også de to neste årene. Avtalen er trolig verdt godt over én million kroner.

(ANB)

KLAR FOR NYE RALLY: Pål Anders Ullevålseter har signert en ny sponsorkontrakt som gjør ham i stand til å stille til start i nye Dakar-rally. Foto: FINBARR O\'REILLY/REUTERS/SCANPIX
KLAR FOR NYE RALLY: Pål Anders Ullevålseter har signert en ny sponsorkontrakt som gjør ham i stand til å stille til start i nye Dakar-rally. Foto: FINBARR O\'REILLY/REUTERS/SCANPIX Vis mer
image: Ny kontrakt for Ullevålseter