Bråk i Fotball-Sverige:

Ny landslagsavtale på plass for Sveriges fotballkvinner

Avtale til 2020.

¨NY AVTALE: Sveriges fotballkvinner er blitt enige med forbundet om en landslagsavtale som strekker seg ut 2020. Dermed blir det ingen boikott av Fotbollsgalan.

Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
¨NY AVTALE: Sveriges fotballkvinner er blitt enige med forbundet om en landslagsavtale som strekker seg ut 2020. Dermed blir det ingen boikott av Fotbollsgalan. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Sveriges fotballkvinner er blitt enige med forbundet om en landslagsavtale som strekker seg ut 2020. Dermed blir det ingen boikott av Fotbollsgalan.

Fotballforbundet i Sverige bekrefter avtalen onsdag.

- Det har vært en lang prosess for alle parter. Jeg er glad for at vi nå kan gå videre og fokusere på det sportslige, sier landslagskaptein Caroline Seger til forbundets nettsted.

- Dette er viktig, også for framtidige generasjoner. Avtalen viser at fotballforbundet synes jentene også er viktige og betydningsfulle, sier Magnus Erlingmark i spillerforeningen.

Partene vil ikke røpe innholdet i den ferske avtalen.

- Vi er fornøyd, sier Erlingmark.

Generalsekretær Håkan Sjöstrand i forbundet sier følgende:

- Detaljene er på plass. Nå ser vi fram mot Fotbollsgalan, der damene er en viktig og vesentlig del når vi vil hylle svensk fotball, sier han.

Fotbollsgalan er en årlig prisutdelingsseremoni som i år arrangeres 20. november.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer