Ny Lillehammer-fest i 2004

I 1994 arrangerte Lillehammer tidenes vinter-OL. I 2004 skal tiårsjubiléet markeres i alle OL-anleggene med ulike typer arrangementer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Ønsket vårt er å lage en ny folkefest, sier informasjonsleder Ivar Ole Brun i Lillehammer kommune til Dagbladet.

12. februar 2004 blir det en stor markering av tiårsjubileet i OL-byen Lillehammer. Da er skøyte-VM i Vikingskipet på Hamar akkurat avsluttet, og v-cuprennene i utfor i Kvitfjell like rundt hjørnet. Det er også snakk om å arrangere en internasjonal ishockeyturnering i Fjellhallen på Gjøvik i forbindelse med OL-jubileet.

På kartet igjen

- Hele 2004 skal brukes til å markedsføre OL-regionen, både nasjonalt og internasjonalt. Aktiviteten avhenger av hvem vi får med som støttespillere, ikke minst økonomisk. De store arrangementene blir lagt til de forskjellige arenaene. Jubileet vil både bli markert sportslig og med folkelivs- og kulturprogram. Blant annet blir det konsert ved fossen ovenfor OL-byen, sier Ivar Ole Brun.

Foreløpig er markeringen av tiårsjubileet bare på skissestadiet. Det er satt ned en komité som jobber med saken, og opprettet en internettside med informasjon om de forskjellige jubileumsaktivitene. Fordi programmet ikke er spikret, er det heller ingen som bruker ordet mini-OL om det som skal skje på Lillehammer vinteren 2004.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer