Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier League

Ny Liverpool-kontrakt til Coutinho

Den brasilianske stjernen blir på Anfield i mange år fremover.

NY KONTRAKT: Coutinho skrev i dag under på en ny langtidsavtale med Liverpool. Her i aksjon mot Swansea og Leroy Fer i 2-3-tapet for fire dager siden. Foto: NTB Scanpix
NY KONTRAKT: Coutinho skrev i dag under på en ny langtidsavtale med Liverpool. Her i aksjon mot Swansea og Leroy Fer i 2-3-tapet for fire dager siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Liverpool-stjernen Philippe Coutinho har skrevet under en ny langtidsavtale med klubben.

Det bekreftet Liverpool på eget nettsted onsdag. Rødtrøyene går ikke ut med hvor mange år brasilianeren har forlenget med, men ifølge Sky Sports løper den nye kontrakten fram til 2022.

- Jeg er veldig fornøyd med å skrive under en ny avtale. Dette er en klubb jeg er veldig takknemlig overfor. Jeg skal jobbe enda hardere for å tilbakebetale troen de har på meg, sier Coutinho.

24-åringen ble hentet til Liverpool fra Inter i januar 2013. Siden har han etablert seg som en av storklubbens beste spillere. Coutinho har scoret 34 mål i løpet av 163 kamper for Merseyside-laget.

- Dette er herlige nyheter. Jeg vet at alle som føler seg knyttet til Liverpool er henrykte over å få høre dette i dag. Phil er virkelig en verdensklassespiller, sier Liverpool-manager Jürgen Klopp.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media