Ny LSK-spiss i tillegg til Rikhardur Dadason

I går sluttet den islandske spissen Rikhardur Dadason seg til LSK, og en ny spiss ankommer lagets treningsleir i Eikefjord i løpet av helga. Det kan være IFK Göteborgs Gustaf Andersson (27).

- Det er for tidlig å si hvor god Rikhardur er, men han er aktuell foran morgendagens kamp mot Sogndal, sier LSK-trener Arne Erlandsen til Dagbladet.

Han regner med å ha enda en ny spiss på plass i løpet av helgen.

- Jeg vil ikke si hvem det er, men det er ingen nordmenn. De er altfor dyre i forhold til kvaliteten, sier Erlandsen.

Tre svenske alternativ

Tidligere i uka meldte Romerikes Blad at australske Joel Porter er på vei til Norge.

- Det er ikke ham, sier Erlandsen til Dagbladet.En spiller det kan være er IFK Göteborgs Gustaf Andersson (27) . Han blir ikke enig med IFK om ny kontrakt og har scoret tre mål i år for klubben. Andersson er tidligere linket til LSK og er en target-spiss som LSK savner.En annen mulig spisskandidat er Nichlas Norell (31) fra Enköping som er toppscorer i svensk førstedivisjon med sju mål. Norell er svært ettertraktet i Sverige og jages av både Halmstad og IFK Norrköping.Et tredje alternativ er Djurgårdens Abgar Barsom (24) som beskrives som en superteknisk midtbane-/angrepsspiller. Barsom blir ikke enig med Djurgården om forlengelse av sin kontrakt.

Skuffede supportere

Talsmann for Kanari-fansen Morten Veening tror Viking-spiss Rikhardur Dadason vil bli en forsterkning.

- Scorer han like mye som i Viking kan det bli gøy, men vi trenger en spiss til, sier Morten Veening til Dagbladet.

Han er skuffet over årets sesong.

- Fotballmessig er vi ikke i nærheten og klubben har ikke greid å skaffe spisser til å erstatte Clayton Zane som ble solgt og Magnus Powell som er langtidsskadet. Det nytter ikke med et fjerdevalg fra fjoråret og et fjerdevalg fra Lyn, sier Veening.

NB! LSK banket for øvrig 2. divisjonslaget Førde 6- 0 torsdag kveld. Midtstopper Frode Kippe scoret to mål som vikarierende spiss.

FRA SVERIGE? IFKs Gustaf Andersson.