MAME-ERSTATER PÅ PLASS: Den senegalesiske spissen Baye Djiby Fall lånes ut fra Lokomotiv Mosvka til Molde ut august. 
Foto:  Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX .
MAME-ERSTATER PÅ PLASS: Den senegalesiske spissen Baye Djiby Fall lånes ut fra Lokomotiv Mosvka til Molde ut august. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX .Vis mer

Ny «Mame» klar for Molde

Senegalesisk spiss kommer fra Lokomotiv Moskva.

|||

Den senegalesiske spissen Baye Djiby Fall er klar for Molde, melder klubben på sin hjemmeside.

Baye Djiby Fall gjennomførte mandag den medisinske testen og signerte en utlånsavtale med Molde. Han lånes ut fra den russiske klubben Lokomotiv Moskva til og med 30. august. Moldenserne har opsjon på å sikre permanent overgang ved utløpet av låneperioden.

Fall er 24 år og har i sin fotballkarriere spilt for Vitre (Frankrike), Randers (Danmark) Al Ain FC (Forente arabiske emirater, OB (Danmark) og Lokomotiv Moskva (Russland). Han har også fått med seg to landskamper for Senegal.

Fall beskrives på OBs hjemmeside som en fysisk sterk angriper, med et godt skudd og god teknikk. Han har en internasjonal spillestil og er en angriper på høyt nivå.

I 2008 var Fall en av de viktigste spillere på OBs eliteserielag, og i høstsesongen var han både på toppen av toppscorer- og pasningslisten i superligaen. Siden mars i fjor har han spilt for Lokomotiv Moskva.

Fall skal erstatte landsmannen Mame Biram Diouf i Molde-angrepet. Diouf ble solgt til Manchester United etter årets sesong hvor Diouf ble lagets toppscorer med 16 mål.

(NTB)