Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ny marerittkveld for Chelsea. Men Mourinho hevder han sover godt om natta

På hodet ut av ligacupen.

LEVER FARLIG?: Etter å ha røket ut av ligacupen i går kveld, henger trolig Jose Mourinhos jobb i en tynn tråd. Foto:
Reuters / Darren Staples
LEVER FARLIG?: Etter å ha røket ut av ligacupen i går kveld, henger trolig Jose Mourinhos jobb i en tynn tråd. Foto: Reuters / Darren Staples Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Chelsea røk på hodet ut av ligacupen i går kveld, og Eden Hazard ble syndebukken da han bommet på det siste straffesparket.

Nå henger Jose Mourinhos (52) jobb trolig i en skikkelig tynn tråd.

Men selv hevder Chelsea-manageren at han sover godt om natta, og frykter ikke for jobben sin. Faktisk mener han at spillerne ga svar på tiltale og spilte en solid kamp.

Spillergruppa i ryggen - Spillerne så i kveld kritikerne i fjeset og sa «dere er noen duster». Tror dere spillerne virkelig ikke gjorde alt for å vinne denne kampen? Det er virkelig trist, sier Jose Mourinho til BBC.

Til tross for uendelig med skriverier på balløya rundt både Mourinho, spillerne og forholdet dem imellom, hevder Mourinho at han har spillergruppa i ryggen.

- Det enkelte skriver og sier er ikke bra for spillerne. De fleste som gjør det pleide å være spillere. Jeg tror de tror at spillerne er som de var da de spilte. Kanskje de klarte å vende seg mot treneren, men mine spillere gjorde alt for å ta seg videre, sier Mourinho til BBC.

Tvilsomt med Ancelotti Men fakta er at Jose Mourinhos Chelsea bare har elleve poeng på ti kamper i Premier League, og er å finne helt nede på en 15. plass på tabellen. Sesongstarten har dessuten vært preget av bråket rundt Eva Carneiro og en Jose Mourinho som har vært misfornøyd med dommerne.

Ifølge britiske tabloider har Chelsea tilsynelatende allerede begynt å se etter en erstatter.

Daily Telegraph skriver i dag at Carlo Ancelotti er lite trolig til å vende tilbake til blåtrøyene på midlertidig basis. Ifølge avisa er det nemlig Bayern München-trener Pep Guardiola som ønskes sterkest som erstatter i Chelsea - men han er eventuelt ikke tilgjengelig før sesongslutt.

De melder også at en annen tidligere Chelsea-trener, Guus Hiddink, kan være et annet alternativ. Men ifølge The Mirror kan Ancelotti være interessert i jobben - dersom han får den på permanent basis.

Lederen i Chelseas norske supporterklubb trodde imidlertid før tapet i går at Mourinho beholder jobben.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!