UHELDIG: Kenneth Gangnes skademareritt fortsetter.
Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
UHELDIG: Kenneth Gangnes skademareritt fortsetter. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpixVis mer

Ny marerittskade for Gangnes. Sesongen kan ryke for hoppstjerna

Ny alvorlig kneskade for fjorårets beste norske hopper.

(Dagbladet): I fjor reiste Kenneth Gangnes seg fra et forferdelig skademareritt og var Norges beste hopper i en eventyrlig drømmesesong. Endelig fikk 27-åringen ut sitt enorme potensial. Endelig unngikk han skader.

Men nå fortsetter skademarerittet for forrige sesongs beste norske hopper. Ifølge Oppland Arbeiderblad har hoppesset pådratt seg en alvorlig kneskade.

Det er tredje gang korsbåndet skaper problemer for Gangnes. Første gang var i 2010 da korsbåndet røk etter et fall i den lille K35-bakken i Gjerpenkollen i Drammen. Hopperen fra Kolbu pådro seg dernest en alvorlig korsbåndsskade i 2013-sesongen.

- Vi har fått opplyst at han har fått en alvorlig skade i kneet, og at han skal opereres på en klinikk i Innsbruck i kveld. Det er den samme klinikken som opererte Kenneth forrige gang korsbåndet røk, sier Gangnes bror, Ørjan, til avisa.

De norske hopperne er for tiden på treningsleir i Stams i Østerrike. Det er der Gangnes pådro seg skaden.

Gangnes slo tilbake fra korsbåndsskadene og fikk sitt store gjennombrudd forrige sesong. Han ble beste norske på tredjeplass i verdenscupen. Herunder tok han sin første verdenscupseier i Lillehammer i desember.

Gangber var dessuten med på det norske laget som tok VM-gull i skiflyging. Han tok sølvet individuelt bak suverene Peter Prevc. Nå kan sloveneren miste en av sine største konkurrenter den kommende vinteren.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.