Ny midtbanespiller klar for Vålerenga

Sivert Heltne Nilsen går gratis etter sesongen.

 BOSMAN:  Sivert Heltne Nilsen signerte i dag en treårskontrakt med Vålerenga, og går gratis til klubben etter sesongen. Foto: Lasse A. Vangstein / Vålerenga Fotball
BOSMAN: Sivert Heltne Nilsen signerte i dag en treårskontrakt med Vålerenga, og går gratis til klubben etter sesongen. Foto: Lasse A. Vangstein / Vålerenga FotballVis mer

(Dagbladet): Vålerenga har signert en treårskontrakt med Sivert Heltne Nilsen.

21-åringen kommer som Bosman-spiller til hovedstadsklubben etter sesongen, og blir en del av klubben fra og med 1. januar 2014, skriver Vålerenga på sine hjemmesider.

Heltne Nilsen var med å ta cupgull med Hødd i høst, og er sønnen til Hødd-trener Lars Arne Nilsen.

- Jeg er veldig, veldig fornøyd. Jeg ser virkelig fram til å komme hit og har fått et godt inntrykk av klubben, sier Heltne Nilsen til lagets hjemmesider.

- En ledertype 21-åringen har spilt 74 kamper i Adeccoligaen for Hødd så langt i karrieren og har scoret fem mål. I årets sesong har han spilt 16 kamper og scoret to mål, opplyser VIF.

Vålerenga-trener Kjetil Rekdal er svært fornøyd med signeringen, om omtaler den unge spilleren som en ledertype.

- Sivert er norsk, ung og talentfull. Han har den pondusen i seg som vi trenger for fremtiden. Han er en ledertype som tar ansvar og liker ansvar og vi er veldig glade for at vi får han til Vålerenga fra 1. januar, sier Rekdal.

- Han er en som kan styre laget sitt fra sin posisjon. Vi har noen her i Vålerenga som er på utgående kontrakt og som sannsynligvis ikke er med oss neste år, så vi må tenke på fremtiden også, sier Vålerenga-treneren.