Ny nedtur for Drillo

LONDON (Dagbladet): Wimbledon-Chelsea 0- 1. 12 minutter før slutt ble det en poengløs lørdag for Wimbledon, og Egil Olsen var klar for en ny video-tap-kveld. Dem kan det bli mange av utover høsten.

Onsdag kveld ble Wimbledon avkledd, banket og ydmyket av Everton på bortebane. Egil Olsen var hjemme langt utpå natta, men han måtte sette på video for en ny analyse. For grumset i de bakre rekker var stort. I går var det bedre.

Men: Hadde ikke Chelsea vært så sløve foran mål, i pluss 28 grader på Selhurst Park i går, kunne Drillo fått noen tøffe uker framover.

Britisk presse sitter klare med slipte tittelkniver, men foreløpig er de fortsatt overbærende. Blant annet fordi de liker ærligheten til Olsen.

Fortjente å tape

Sånn som : - Jeg er ikke skuffet fordi vi tapte for et klart bedre lag, vi fortjente å tape. Men med litt flaks kunne vi tatt et poeng. Jeg er godt fornøyd med vår forsvarsorganisering, spesielt i første omgang, sier Drillo.

- Jeg tror ikke Chelsea hadde én stor sjanse før etter 25 minutter.

Men: - Målet mot oss kom fordi spillerne begynte å bli slitne i hue, og da sviktet organiseringa og konsentrasjonen, sier Drillo. Som var godt fornøyd med Trond Andersen som midtstopper.

I første omgang klarte unge Andersen og Tore Pedersen (byttet ut i pausa ettersom han har vært sjuk) seg mer enn bra mot sleipingene Flo, Zola og Poyet. Ingen av dem var i stand til å score sjøl om statistikken var rundt 8-1 i målsjansefavør Chelsea. Går vi enda dypere inn i faktaland, så ser det ut til Wimbledon har bestemt seg for å lage straffe i hver eneste kamp. I de første fem har de fått fem mål mot seg. Fra merket.

Flo snytt

For: Etter 25 minutter ble Tore André Flo snytt for nettkjenning. Et overlegg hadde klar kurs mot en stupende Flo. Åpent mål, men så stusset Kenny Cunningham ballen videre. Med hånda uten at dommer eller linjemann reagerte.

- Jeg så ikke situasjonen, men gutta fortalte at det var håndball. Bra at dommeren ikke så det heller, sier Egil Olsen .

Chelsesa-manager Vialli vil ikke mene for mye om Olsens langballsystem

Italieneren: - Det er sånn det er å spille i engelsk fotball. Du har flotte oppgjør mot United, Arsenal, Liverpool etc., og så har du kamper som dette. De må vinnes skal vi klare å kjempe om ligagullet, sier Vialli.

<B>JUBLET TIL SLUTT: </B>Drøye ti minutter før slutt kunne Dan Petrescu og Gianfranco Zola juble over tre poeng.
NYTT TAP: Egil Olsen ble målløse og poengløse igjen. Chelsea-manager Cianluca Vialli kan kose seg høyt oppe på tabellen.