Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ny nedtur for fireren

Nedturen fortsatte for den norske fireren i nattens B-finale. Kjetil Undset, Steffen Skår Størseth, Nito Simonsen og Sture Bjørvig endte på 9. plass totalt i OL.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det var veldig skuffende. De skulle helst vært nummer en eller to i B-finalen, men var over en båtlengde bak Frankrike og Jugoslavia, sier landslagstrener Tore Øvrebø.

Fireren hang bra med fra start, men maktet ikke å yte ekstra da den skulle sette inn høygiret ved 1000 meter. I stedet dro Frankrike og Jugoslavia fra, mens Romania presset bak. Avstanden til rumenerne i mål var heller ikke betryggende, men nordmennene greide så vidt å holde unna.

- Det ble et ganske annerledes løp enn i torsdagens semifinale, da de iallfall prøvde. Fredag virket det som de ikke tok seg tid til å få med båten, mener Øvrebø.

Fireren røk ut av det gode selskap etter fjerdeplass i gårsdagens semifinale, og motivasjonen var nok langt fra på topp hos de fire gutta.

(NTB)