Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ny nedtur for Mjøndalen

Tapte 0-3 for Bryne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oddbjørn Skartun ble hat trick-helt da Bryne tok tre poeng mot Mjøndalen fredag. Skartun og co. vant 3-0 hjemme på Jæren.

Resultatet gjør at Bryne er tabellsekser i 1. divisjon før helgens kamper. Jærbuene har fem poeng etter fire runder. Mjøndalen (11.-plass) har tatt fire poeng på fem kamper.

Oppgjørets første scoring kom etter 20 minutters spill, etter en mønsterkontring av hjemmelaget Bryne. Angrepet endte med at Aram Khalili slo inn fra høyrekanten, fant lagkamerat Skartun, som avsluttet kontringen med å stange ballen inn i nettet.

Vertene doblet ledelsen drøyt 20 minutter inn i 2. omgang. Igjen var Skartun på pletten, også denne gang med hodet. Paul Addo slo inn, Skartun timet ballen inne i boksen, og fulgte så opp med å heade den pent i mål bak Marco Priis Jørgensen i Mjøndalen-buret.

To minutter før slutt sto det 3-0 i protokollen. Skartun dunket inn dagens tredje med et flott skudd, og da var det definitivt slutt for gjestene. MIF maktet ikke å få et trøstemål på tampen, og dermed endte det med tremålsseier for hjemmelaget.

1131 tilskuere så fredagens kamp på Bryne stadion.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart