SEIERSTØRKEN FORTSETTER: Tidligere verdensener Rafael Nadal har ikke vunnet en stor turnering på 11 måneder, og må vente på en ny sjanse etter at Andy Roddick ble for sterk i semifinalen i Miami.Foto: SCANPIX/AP Photo/J Pat Carter
SEIERSTØRKEN FORTSETTER: Tidligere verdensener Rafael Nadal har ikke vunnet en stor turnering på 11 måneder, og må vente på en ny sjanse etter at Andy Roddick ble for sterk i semifinalen i Miami.Foto: SCANPIX/AP Photo/J Pat CarterVis mer

Ny nedtur for Nadal

Tapte semifinalen i Miami mot Andy Roddick.

|||Andy Roddick påførte Rafael Nadal en ny nedtur da han slo spanjolen 4-6, 6-3, 6-3 i semifinalen i ATP-turneringen i Miami fredag.

Det er 11 måneder siden Nadal sist vant en stor turnering, og den tiden kommer til å bli forlenget ytterligere.

Den forrige seieren Nadal sikret seg var i Roma Masters i mai i fjor. Det så ut som om han hadde alvorlige planer om å forandre på det i det første settet mot Roddick fredag, men etter at Nadal hadde vunnet første sett, overtok Roddick føringen i kampen og vant de to siste settene med 6-3. Dermed var en ny nedtur for Rafael Nadal et faktum.

Nå er Roddick klar for finalen i denne turneringen, og der møter han enten tsjekkeren Tomas Berdych eller svensken Robin Söderling.

(NTB)