Ny nedtur for Oilers. Lillehammer vant etter straffer

Stjernen topper tabellen.

TAP:  Oilers avga poeng i forrige runde hjemme mot M/S. I kveld ble det tap borte mot Lillehammer etter straffeslag for trener Petter Thoresen og resten av Oilers.
Foto: Carina Johansen  / NTB Scanpix
TAP: Oilers avga poeng i forrige runde hjemme mot M/S. I kveld ble det tap borte mot Lillehammer etter straffeslag for trener Petter Thoresen og resten av Oilers. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Stavanger hentet inn 1-3 til 4-4, men måtte likevel nøye seg med ett poeng mot Lillehammer i eliteserien i ishockey søndag.

Den regjerende NM-mesteren kom bakpå tidlig mot Lillehammer i Kristins Hall og lå under 1-3 allerede etter første periode. Christer Rudi, Derek Arnold og Dag Morten Wehn scoret hver sin gang for hjemmelaget og bidro til å gjøre søndagskvelden utfordrende for mannskapet til Petter Thoresen.

I midtperioden ble det riktignok mer fart over gjestene, som svarte med scoringer signert Dan Kissel og Tommy Kristiansen. Ett mål til hvert av lagene i tredje periode betydde at det måtte forlengning og straffer til for å kåre en vinner.

Alexander Reichenberg ble Lillehammer-helt i straffeslagene og sørget for at to poeng ble igjen på Lillehammer. Dermed har Stavanger fortsatt til gode å få skikkelig fart på årets sesong. Seks poeng på fire kamper, og 5.-plass på tabellen, er fasiten etter fire serieomganger.

Lørenskog tok sin annen seier for sesongen med 2-1 borte mot Frisk Asker søndag. Christian Söderström ble matchvinner for romerikingene fire minutter før slutt i tredje periode. Dermed klatret Lørenskog forbi Frisk Asker på tabellen, til fjerdeplass.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer