Ny nedtur for Zuccarellos New York Rangers

Sliter både offensivt og defensivt.

 DÅRLIG START:  Mats Zuccarello Aasen og New York Rangers har slitt i innledningen av årets NHL-sesong. Foto: Pontus Höök / NTB Scanpix
DÅRLIG START: Mats Zuccarello Aasen og New York Rangers har slitt i innledningen av årets NHL-sesong. Foto: Pontus Höök / NTB ScanpixVis mer

Mats Zuccarello Aasen og New York Rangers fikk en ny nedtur natt til søndag da New Jersey Devils vant nabooppgjøret 4-0.

Før kampen var Devils eneste NHL-lag uten en seier i den nye sesongen, men ved å påføre Rangers det femte tapet på sju kamper gikk laget forbi på tabellen.

Henrik Lundqvist tapte keeperduellen med Cory Schneider og tok på seg mye av skylden. Schneider reddet alle 22 skudd han fikk mot seg, mens Lundqvist slapp inn fire mål på 19 skudd. To av målene kom på returer som kunne vært unngått, og ett på et slagskudd han burde ha stoppet. Hans redningsprosent for sesongen er nå bare 89,0.

- Når jeg er i form, er jeg veldig fokusert og tar gode avgjørelser. Nå er det litt opp og ned. Det er ikke gøy, men hardt arbeid er det eneste som hjelper, sa svensken ifølge NHL.com.

Andrej Loktionov, Adam Henrique, Michael Ryder og Dainius Zubrus scoret for Devils. Jaromir Jagr hadde assist på to av målene. Zuccarello var på isen ved 4-0 og fikk minus 1 i sin del av kampen.

Nordmannen spilte 15.24 minutter (hvorav 1.43 i power play), hadde to skudd på mål og sonet en to minutters utvisning.

Rangers sliter både offensivt og defensivt. Laget gikk målløst av isen for annen gang denne sesongen og har scoret to mål eller færre i fem av sine sju kamper.
(NTB)