Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ny nedtur: Fra frekt taxityveri til exit i FA-cupen

WBA slått ut av FA-cupen.

STJAL TAXI: Både Jonny Evans (t.h.) og Gareth Barry spilte fra start i det som har vært noen turbulente døgn for de to britene. Foto: REUTERS/Darren Staples/NTB Scanpix
STJAL TAXI: Både Jonny Evans (t.h.) og Gareth Barry spilte fra start i det som har vært noen turbulente døgn for de to britene. Foto: REUTERS/Darren Staples/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nedturen fortsetter for West Bromwich. Dagen etter at det ble kjent at fire spillere hadde stjålet en taxi, røk laget ut av FA-cupen med 1-2 mot Southampton.

Hjemmetapet, som ble klart etter at Wesley Hoedt og Dusan Tadic scoret målene for Southampton, kommer på toppen av noen særdeles dårlige dager for Midlands-klubben. Salomón Rondón scoret WBAs mål lørdag, men det holdt ikke til å redde omkamp.

Både Jonny Evans og Gareth Barry spilte fra start i det som har vært noen turbulente døgn for de to britene.

Laget dro på en kort treningsleir til Barcelona i forkant av lørdagens FA-cupkamp, men den turen gikk ikke som planlagt.

Stjal en taxi

Fredag ble det kjent at Barry, Evans, Jake Livermore og Boaz Myhill hadde stjålet en taxi etter å ha besøkt en hurtigmatrestaurant i de sene nattetimer.

Barry og Evans hadde muligheten til å vise seg fra en noe mer positiv side lørdag, men de klarte ikke å forhindre tap. Keeper Myhill satt hele kampen på benken, mens Livermore ikke var med i troppen.

Ifølge BBC har katalansk politi opplyst at de fire involverte ville ut en tur i Barcelona, men de fant raskt ut at mer eller mindre alt var stengt så sent på natten.

De skal deretter ha tatt en taxi til en hurtigmatrestaurant. Da de forlot den rundt klokken 5.30, skal de ifølge en taxisjåfør ha stjålet bilen hans og kjørt tilbake til hotellet.

Beklaget oppførselen

I en pressemelding gikk de fire spillerne ut og beklaget sin oppførsel.

- Vi vil benytte anledningen til å beklage overfor lagkameratene våre, manageren, klubben og spesielt supporterne for hendelsene som har skapt negativ oppmerksomhet.

- Vi føler det er viktig at vi identifiserer oss som spillerne som var involvert i det som skjedde under treningsleiren i Spania denne uken. Det gjør vi ut av respekt for lagkameratene våre som ellers kunne blitt mistenkeliggjort, står det i uttalelsen.

De siste dagers hendelser og resultater topper en elendig sesong for Alan Pardews lag. WBA ligger helt sist i Premier League med 20 poeng, og det er sju poeng opp til Huddersfield på trygg grunn.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!