Ny nedtur: - Fullstendig kaos

Manchester United er i kjempeproblemer i mesterligaen etter nok et poengtap. I Istanbul røk tomålsledelsen to ganger da det endte 3-3 mot Galatasaray.

FRUSTRERT: United-sjef Erik ten Hag. Foto: Reuters/NTB
FRUSTRERT: United-sjef Erik ten Hag. Foto: Reuters/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Galatasaray - Manchester United (3-3) (1-2)

Manchester United trengte sårt alle tre poengene mot Galatasaray i Champions League onsdag kveld. Laget fra England lå sist på tabellen i gruppe A før kampen og klarte ikke å gjøre noe med det i Istanbul.

Erik Ten Hags menn vartet opp med tre flotte scoringer på en vanskelig bortebane og ledet med to mål ved to anledninger. Det var likevel ikke nok til tre poeng.

Andre Onanas to uheldige involveringer både før og etter pause bidro til at det endte med ett poeng for begge lag onsdag, og United forblir sist i gruppen.

I CL-TRØBBEL: Bruno Fernandes og resten av United sliter skikkelig i Champions League- Foto: Pa/NTB
I CL-TRØBBEL: Bruno Fernandes og resten av United sliter skikkelig i Champions League- Foto: Pa/NTB Vis mer

Regntungt

Det var mye snakk om regntunge baneforhold i forkant av oppgjøret, men det så ikke Alejandro Garnacho nevneverdig plaget ut av da han banket United opp i ledelsen i det tiende minutt. Unggutten fulgte opp helgens drømmescoring med å avslutte et mønsterangrep fra gjestene.

Drøye sju minutter senere doble Bruno Fernandes på nydelig vis. Ingen gikk opp i press på portugiseren som blåste ballen inn i mål fra godt over 20 meters hold.

Premier League-kjenningen Hakim Ziyech svarte så med å prikke inn et frispark forbi en feilposisjonert Andre Onana like før halvtimen, og det var spenning i kampen igjen.

TABBE: United-keeper Andre Onana tabbet seg ut to ganger. Foto: Reuters/NTB
TABBE: United-keeper Andre Onana tabbet seg ut to ganger. Foto: Reuters/NTB Vis mer

Kaos

Scott McTominay la en demper på spenningen da han skled inn Aaron Wan-Bissakas innlegg ti minutter etter hvilen.

Tomålsledelsen fikk kort levetid denne gangen også, og Ziyech og Onana leverte en tilnærmet nøyaktig reprise av 1-2-målet. Denne gangen fikk keeperen hendene på ballen, men greide likevel ikke å holde ballen ute av nettet.

Og like etterpå kom også 3-3. Muhammed Kerem Akturkoglu vartet opp med et nydelig medtak og klinket ballen inn i nærmeste hjørne.

- Det er fullstendig kaos utpå her, sa TV 2-kommentator Øyvind Alsaker etter kampens sjette scoring.

United fikk flere kjempemuligheter mot slutten, men det endte med ett poeng.