Ny nigerianer klar for Lyn

- Edu anbefalte meg å dra hit, sier «Odi».

Nigerianske Odion Jude Ighalo (18) skrev i dag under en kontrakt med Lyn Oslo.

Sportsdirektør Torgeir Bjarmann har hatt noen hektiske dager med å få papirene i orden før overgangsvinduet stenger. I ettermiddag var alt på plass.

- Vi er veldig glad for å få «Odi» på plass, for vi har fulgt ham lenge. Han er en meget talentfull, ung spiller, og jeg håper han kan bidra for oss allerede i år, sa Bjarmann til klubbens hjemmeside.

Bjarmann understreker at Odion Jude Ighalo er hentet inn med tanke på framtiden, men at han også kan få muligheten til å spille eliteseriefotball allerede denne sesongen.

Hovedpersonen er glad for at overgangen endelig er i orden og ser fram til å aksle Lyn-trøya.

- Jeg har vært på treningsopphold her før, og da fikk jeg ett utrolig godt inntrykk av klubben. Dessuten har klubben fostret mange gode spillere, og jeg ble anbefalt å komme hit av Bala og Edu, sa nigerianeren.

Ighalo debuterer trolig når juniorene møter Vålerenga i NM-kvartfinalen på Voldsløkka lørdag.

(NTB)

EN MANN FOR FRAMTIDA: Henning Berg fikk i ettermiddag en ny spiller i troppen. Torgeir Bjarmann sier det er en mann for framtida, men håper han kan bidra også i år. Foto: FRANK KARLSEN
EN MANN FOR FRAMTIDA: Henning Berg fikk i ettermiddag en ny spiller i troppen. Torgeir Bjarmann sier det er en mann for framtida, men håper han kan bidra også i år. Foto: FRANK KARLSEN Vis mer