Ny nordmann øverst på Djurgårdens ønskeliste

Skal ha blitt anbefalt av Høgmo.

 ANBEFALT:  Ifølge fotbollskanalen.se er Leif Gunnar Smerud favoritt til å ta over Djurgården - og har blitt anbefalt av Per-Mathias Høgmo. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
ANBEFALT: Ifølge fotbollskanalen.se er Leif Gunnar Smerud favoritt til å ta over Djurgården - og har blitt anbefalt av Per-Mathias Høgmo. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Ifølge fotbollskanalen. se er Hønefoss-trener Leif Gunnar Smerud favoritt til å ta over svenske Djurgården etter Per-Mathias Høgmo.

Etter at Høgmo forlot Djurgården til fordel for det norske landslaget, har den klubben vært på utkikk etter en etterfølger.

Ifølge fotbollskanalen skal Aalesund-trener Jan Jönsson ha vært en av kandidatene - men at det var selv Per-Mathias Høgmo som ga Djurgården beskjed om at Smerud ville være et bedre valg.

- Leif Gunnars kontrakt går ut etter sesongen. Han og Per-Mathias kjenner hverandre veldig godt, og er stor fan av hverande, så jeg er ikke forundret over at Djurgården er interessert, sier styreleder i HBK, Niels Røine til fotbollskanalen.se.

Smerud tok over Hønefoss før 2011-sesongen.