Ny norsk storseier i futsal

Slo Irland 5-0. Gruppefinale mot Andorra søndag.

VANT IGJEN: Norge slo vertsnasjonen Irland 5-0 i dag, og tok et stort steg nærmere avansement til hovedrunden i EM-kvalifiseringen i futsal. Bildet er hentet fra videoen fra gårsdagens seier mot Israel. Foto: Guttorm Lende
VANT IGJEN: Norge slo vertsnasjonen Irland 5-0 i dag, og tok et stort steg nærmere avansement til hovedrunden i EM-kvalifiseringen i futsal. Bildet er hentet fra videoen fra gårsdagens seier mot Israel. Foto: Guttorm Lende Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Irland - Norge 0-5.

Norge vant 5-0 over vertslandet Irland i sin andre av to mulige kamper i den innledende kvalikrunden til futsal-VM.

Thomas Klaussen, Stian Dagfinn Johnsen, Morten Ravlo, Stian Sortevik og Erik Lundanes Jonvik scoret målene for Norge i kveld.

Tidligere i dag vant Andorra 4-1 mot Israel. Både Androrra og Norge har dermed seks poeng før de møtes i en ren gruppefinale på søndag.

Vinneren av gruppa går videre til hovedrunden i kvaliken, og møter Tsjekkia, Romania og Slovakia. EM-sluttspillet arrangeres i Kroatia 2012.

• Vi gjør for ordens skyld oppmerksom på at landslagssjef Esten O. Sæther også jobber som kommentator i Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer